Terug
Regionieuws

Geert Wilders in Aalst ... De lokale pers was niet welkom!

08 juni 2024 13:04
Geert Wilders in Aalst ... De lokale pers was niet welkom!
Geert Wilders in Aalst ... De lokale pers was niet welkom!

Het bezoek van Geert Wilders aan Aalst verloopt onder strenge veiligheidsmaatregelen. De lokale politie werkt samen met federale en Nederlandse politiediensten om de veiligheid te waarborgen. Sinds 8.30 uur vanochtend worden voertuigen op de invalswegen naar de stad gecontroleerd. Bij de eventlocatie wordt het verkeer omgeleid om de drukte te verminderen en de veiligheid te vergroten. Federale politieagenten zijn aanwezig en er staat zelfs een waterkanon paraat voor noodgevallen.

Deze uitgebreide veiligheidsmaatregelen hebben ook invloed op omwonenden en anderen in de omgeving. Zo kon Frank Vander Linden, zanger van de rockgroep De Mens, zijn repetitielokaal in hetzelfde pand als het evenement niet betreden. Zijn materiaal werd grondig gecontroleerd door de politie.

Foto's ©Swirko

Bron Gazet Ajoin

Foto's

Geert Wilders in Aalst ... De lokale pers was niet welkom!
Geert Wilders in Aalst ... De lokale pers was niet welkom!
Geert Wilders in Aalst ... De lokale pers was niet welkom!
Geert Wilders in Aalst ... De lokale pers was niet welkom!
Geert Wilders in Aalst ... De lokale pers was niet welkom!
Geert Wilders in Aalst ... De lokale pers was niet welkom!