Terug
Regionieuws

Dwarsbalk zingt voor de Palestijnse Circusschool

03 april 2024 10:18
Dwarsbalk zingt voor de Palestijnse Circusschool
Dwarsbalk zingt voor de Palestijnse Circusschool

Op 25 en 26 mei gaat het tweejaarlijkse concert door van het solidariteitskoor Dwarsbalk uit Haaltert. Het koor is zo’n 60 vrouw en man sterk. De opbrengst van dit tweedaagse concert met de naam Cirk-A-Song gaat volledig naar de Palestijnse Circusschool. De vzw Vrienden van de Palestijnse Circusschool, die een ambassadeur wil zijn van de circusschool, zal ook actief meewerken aan het concert. U zal dus ook kunnen genieten van circusacts voor, tijdens en na het concert.

De Palestijnse Circusschool geeft mee vorm aan de droom van een vrij en waardig Palestina en aan de Palestijnse circuswereld. Ze biedt jongeren de kans om zich te ontplooien en hun veerkracht te versterken in een land waar Palestijnen het zeer moeilijk hebben. De oorlog in Gaza maakt dit nog maar eens pijnlijk duidelijk.

Dwarsbalk zingt onder leiding van Lieve Matheussen.
Het concert gaat door op zaterdag 25 mei om 20 uur en zondag 26 mei om 15u in de Sint-Pauluskerk, Botermelkstraat te Aalst.
U kan dit concert bijwonen voor 15 euro, -12-jarigen komen er gratis in en houders van een kansentarief betalen 1,5 euro. U kan ook een steunkaart kopen aan 5 euro.

Info en kaarten via dwarsbalk@hotmail.be of via de koorleden.

Foto ©ADC Photo

Bron Gazet Ajoin