Terug
Regionieuws

Maand van de Markt "De zaterdagmarkt met je geliefde viervoeter."

30 maart 2024 13:40
Maand van de Markt "De zaterdagmarkt met je geliefde viervoeter."
Maand van de Markt "De zaterdagmarkt met je geliefde viervoeter."

Schepen Caroline De Meerleer (N-VA): “De zaterdagmarkt is, aan het begin van het weekend, dé plaats waar mensen elkaar ontmoeten tussen de talrijke kramen of met elkaar afspreken om gezellig een koffie of een aperitiefje te gaan drinken. Maar het is ook het moment om erop uit te trekken met je hond en je geliefde viervoeter de nodige beweging te geven. De markt blijkt zelfs een ideale gelegenheid om dieren te laten wennen aan verschillende prikkels en ze op die manier geleidelijk aan in contact te brengen met andere honden. Maar daarvoor moesten de beestjes net als hun begeleiders vandaag wel wat regendruppels trotseren…”

Foto’s ©Swirko

Bron Gazet Ajoin

Foto's

Maand van de Markt "De zaterdagmarkt met je geliefde viervoeter."
Maand van de Markt "De zaterdagmarkt met je geliefde viervoeter."
Maand van de Markt "De zaterdagmarkt met je geliefde viervoeter."