Terug
Regionieuws

Op 9 juni viert Aalst Geeft vzw opnieuw zijn eigen minibieb tijdens de Dag van de Minibieb. Deze dag gaat door in de Verbindingsstraat 8, 9320 Erembodegem van 14 tot 17 uur, de inkom gratis.

05 juni 2024 12:33
Op 9 juni viert Aalst Geeft vzw opnieuw zijn eigen minibieb tijdens de Dag van de Minibieb. Deze dag gaat door in de Verbindingsstraat 8, 9320 Erembodegem van 14 tot 17 uur, de inkom gratis.
Op 9 juni viert Aalst Geeft vzw opnieuw zijn eigen minibieb tijdens de Dag van de Minibieb. Deze dag gaat door in de Verbindingsstraat 8, 9320 Erembodegem van 14 tot 17 uur, de inkom gratis.

Wat staat er op het programma?
“In de eerste plaats hebben we erg veel boeken verzameld voor een boekenruilmarkt. We werken met het leen-ruil-deelprincipe: je kan een boek schenken, een boek ruilen of een boek meenemen om het later terug te brengen. Naast het gewone aanbod (kinder)boeken hebben we dit jaar een uitzonderlijk aanbod Engelstalige pockets te geef, een schenking van een gulle gever.” zegt Aalst Geeft vzw. “Voor de grootsten hebben we een gezellig bar aan democratische prijzen. De kleinsten kunnen deelnemen aan onze tekenwedstrijd! Je vindt een exemplaar in onze Minibieb om vooraf in te kleuren, of je kan het inkleuren op de dag zelf. Alle deelnemers krijgen een gadget. Daarnaast gaan we opnieuw op stap. Onze rebuszoektocht gaat dit jaar door in de Verbindingsstraat zelf, zodat je elk moment kan instappen, stoppen of pauzeren. De zoektocht is voor alle leeftijden, maar de jongsten zullen wel wat hulp kunnen gebruiken. Heb je wat meer tijd nodig om het raadsel op te lossen? Onze bar verwelkomt je met open armen.”

Foto (if)

Bron Gazet Ajoin