Terug
Regionieuws

Vlaams Belang voert actie tegen onveiligheid op het spoor

04 juni 2024 10:30
Vlaams Belang voert actie tegen onveiligheid op het spoor
Vlaams Belang voert actie tegen onveiligheid op het spoor

Het Vlaams Belang voerde deze ochtend actie aan het station van Aalst tegen de onveiligheid op het spoor. De partij deelde flyers uit en had een spandoek mee. “Steeds vaker vormen onze stations het decor van massale vecht- en steekpartijen. Dit weekend was het station van Aalst aan de beurt”, zegt Kamerlid Ortwin Depoortere van het Vlaams Belang. “We eisen dat de regering onder meer dringend meer investeert in veiligheid, dat Securail meer bevoegdheden krijgt, en dat er eindelijk een echt
nultolerantiebeleid gevoerd wordt.”

"Het moet stoppen." zegt Steve Herman, fractieleider van het Vlaams Belang in Aalst. "De dijken van de criminaliteit zijn gebroken en moeten opnieuw gedicht worden middels een keiharde aanpak van de criminaliteit zonder compassie, de invoering van een zero-tolerantie beleid, een drastische hervorming van justitie en het stoppen van de massamigratie. De fluwelen handschoenen moeten worden afgegooid en de grove schuurborstel moet worden bovengehaald. Wie in zijn beleid faalt op vlak van veiligheid faalt over de gehele lijn. Een stad en een land staat of valt met een veilige samenleving en wie dat niet wil begrijpen hoort hier niet thuis en moet eruit!"

Foto’s ©Swirko

Bron Gazet Ajoin

Foto's

Vlaams Belang voert actie tegen onveiligheid op het spoor
Vlaams Belang voert actie tegen onveiligheid op het spoor
Vlaams Belang voert actie tegen onveiligheid op het spoor
Vlaams Belang voert actie tegen onveiligheid op het spoor
Vlaams Belang voert actie tegen onveiligheid op het spoor