Terug
Regionieuws

Zaterdag 1 juni 2024 Retro OPEN DEUR DAG WZC/LDC DE TOEKOMST Part 2

22 mei 2024 10:00
Zaterdag 1 juni 2024 Retro OPEN DEUR DAG WZC/LDC DE TOEKOMST  Part 2
Zaterdag 1 juni 2024 Retro OPEN DEUR DAG WZC/LDC DE TOEKOMST Part 2

Retrodag ‘Back to the Future’

Tijdreizen onder de Aalsterse Watertoren, dat kan op zaterdag 1 juni. Zorgcampus De Toekomst neemt u naar aanleiding van hun opendeur dag, Dag van de Buren en de jaarlijkse Retro Rit mee op een classic ride van 1985 naar 1955. Ook dit jaar doen we dit in samenwerking met de Watertorenwijk werking. Yes, Back To The Future! Zonder Michael J Fox, maar mét de Delorean, de auto van Doc. Brown die dit allemaal mogelijk maakt en heel wat knappe voertuigen. U kent ongetwijfeld deze filmklassieker, zegt het u niets? Geen probleem. U kan hem her(ontdekken) tijdens onze Cinema Retro voorafgaand aan dit event. Zo bent u helemaal mee en kan je op zaterdag 1 juni genieten van de Retro sfeer en rondwandelen in ‘Hill Valley en dit’ vanaf 13:00.

Wat valt er te beleven:
Het bezichtigen van heel mooie voertuigen van vroeger en nu. Een hapje en drankje op onze terrassen. Jaren 50 Hotdogkraam en zoetigheden, Springkasteel/ Themagerichte randanimatie. Het winnen van een etentje. Een maand gratis eten bij intekenen assistentiewoning.

Rondleidingen in onze assistentiewoningen :inschrijven via: detoekomst.opname@animagroup.be
Deelnemen aan de oldtimerrit met eigen voertuig start 9:00u Roosdaal inschrijven via: detoekomst.opname@animagroup.be
Deelnemen aan statisch gedeelte met een classic car uit de jaren ’50 inschrijven via: detoekomst.opname@animagroup.be

Foto's (if)

Bron Gazet Ajoin

Foto's

Zaterdag 1 juni 2024 Retro OPEN DEUR DAG WZC/LDC DE TOEKOMST  Part 2
Zaterdag 1 juni 2024 Retro OPEN DEUR DAG WZC/LDC DE TOEKOMST  Part 2
Zaterdag 1 juni 2024 Retro OPEN DEUR DAG WZC/LDC DE TOEKOMST  Part 2