Terug
Regionieuws

'Mobiliteit is voor iedereen'

20 april 2024 17:45
'Mobiliteit is voor iedereen'
'Mobiliteit is voor iedereen'

Het Vlaams Belang in Groot-Aalst voert een symbolische actie voor betere mobiliteit, specifiek gericht op rolstoelgebruikers en mensen die minder goed te been zijn. Ze benadrukken de ontoegankelijkheid van bepaalde delen van de stad en deelgemeenten, waaronder het populaire Werfplein. Lokale leider Adeline Blancquaert benadrukt dat als het stadsbestuur geen actie onderneemt, zij dit zelf zullen doen voor hun mensen. De partij benadrukt het belang van een toegankelijke stad voor iedereen en heeft dit probleem herhaaldelijk aangekaart, zowel in vorige gemeenteraden als in de huidige legislatuur, maar tot nu toe is er weinig uitvoering geweest van beloftes om de mobiliteit te verbeteren.

Foto (if)

Bron Gazet Ajoin