Terug
Regionieuws

Laat je fiets registreren aan het station in april

02 april 2024 15:42
Laat je fiets registreren aan het station in april
Laat je fiets registreren aan het station in april

De stad Aalst organiseert in samenwerking met de NMBS en de lokale politiezone op 23, 24 en 25 april 2024 een sensibiliseringsactie rond fietsregistratie. Tijdens de actie kun je je fiets laten registreren en controleren. Aanleiding zijn de aanhoudende fietsdiefstallen in de omgeving van de stations van Aalst en Erembodegem ondanks de inspanningen van de stad, NMBS, het fietspunt en de lokale politiezone om de plaatsen meer te beveiligen.

Waar en wanneer?
Je fiets laten registreren kan op meerdere dagen, zowel in Aalst als aan het station van Erembodegem:
* Dinsdag 23 april 2024 van 15.30 tot 18 uur - station Erembodegem
* Woensdag 24 april 2024 van 11.30 tot 14 uur - station Aalst
* Donderdag 25 april 2024 van 15.30 tot 18 uur - station Aalst

Wat kan je zelf doen?
Jammer genoeg kunnen fietsdiefstallen nooit uitgesloten worden. Voor elke fiets bestaat een kans dat hij gestolen wordt. Maar je kan het risico aanzienlijk verminderen door enkele voorzorgsmaatregelen te nemen.

Foto Stad Aalst

Bron Gazet Ajoin