Terug
Regionieuws

"Maand van de Markt"

30 maart 2024 12:44
"Maand van de Markt"
"Maand van de Markt"

De markt in Aalst is dé plek voor lokaal winkelen, samenzijn en het genieten met al je zintuigen! Op zaterdagochtend transformeert het centrum in een levendige markt met ongeveer 150 kraampjes. Hier vind je alles wat je nodig hebt: verse vis en vlees, sappige kip van het spit, seizoensgebonden groenten en fruit, kleurrijke bloemen en planten, evenals textiel en lederwaren. En laten we vooral de paaseitjes niet vergeten bij de bakkers- en snoepkraampjes.

Burgemeester Christoph D'Haese (N-VA): “Ontdek je favoriete kraampje, geniet van de gezellige sfeer op en rondom de markt en ontspan daarna op een terrasje. De markt strekt zich uit over de Grote Markt, de Nieuwstraat, het Vredeplein, het Keizersplein en de Hopmarkt.”

"Ontzettend veel respect voor onze marktkramers die ons elke week met al hun lekkers en moois door alle weer samenbrengen en zo ons stadscentrum doen bruisen."zegt Anja Vanrobaeys (Vooruit Aalst). “De wekelijkse zaterdagmarkt is een gezellig moment om inkopen te doen en mensen te ontmoeten. Je vindt er werkelijk alles wat je nodig hebt! Merci aan alle marktkramers om er door weer en wind te staan.” Besluit Sam Van de Putte (Vooruit Aalst)

Foto's ©Swirko

Bron Gazet Ajoin

Foto's

"Maand van de Markt"
"Maand van de Markt"
"Maand van de Markt"
"Maand van de Markt"
"Maand van de Markt"
"Maand van de Markt"
"Maand van de Markt"
"Maand van de Markt"
"Maand van de Markt"