Terug
Regionieuws

Theater Barbara zoekt jong talent

29 maart 2024 13:29
Theater Barbara zoekt jong talent
Theater Barbara zoekt jong talent

"Voor de eerste productie van het werkjaar 2024 – 2025 wil Theater Barbara inzetten op de jeugd. Jonge mensen enthousiasmeren voor het amateurtheater is iets wat ons nauw aan het hart ligt, zegt voorzitter Kristien Van der Elst. Daarom organiseren we voor het zoeken van de cast van onze volgende productie een auditie. Iedereen tussen 16 en 25 jaar oud kan zich inschrijven. Ervaring is niet vereist. Samen met Thomas De Wit, die de regie op zich zal nemen, gaan we op zoek naar de meest geschikte kandidaten. En wie niet weerhouden wordt, die krijgt ongetwijfeld in één van onze volgende producties speelkansen. De toekomst van het amateurtheater ligt bij de jeugd. De auditie gaat door in onze lokalen in de Korte Lindenstraat 1A te Aalst op 6 april 2024. Inschrijven kan via info@theaterbarbara.be" aldus Theater Barbara

Foto Theater Barbara

Bron Gazet Ajoin