Terug
Sport
Regionieuws

Lisa Muylaert ontwerpt affiche Kunstoevers

29 maart 2024 16:22
Lisa Muylaert ontwerpt affiche Kunstoevers
Lisa Muylaert ontwerpt affiche Kunstoevers

Kunstenfestival Kunstoevers komt terug op 18, 19 en 20 mei en schreef een wedstrijd uit om de affiche te ontwerpen. Het ontwerp van studente Lisa Muylaert kwam na een grondige jurering (bestaande uit de Academie voor Beeldende Kunsten, Rotor, NW en de dienst Cultuur) als winnaar uit de bus.

Over de ontwerpster
Lisa Muylaert is studente Visual Design aan Luca School of Arts in Gent en was vorig jaar voor de eerste keer één van de kunstenaars tijdens de tentoonstelling van Kunstoevers. Ook dit jaar neemt ze deel aan het kunstenfestival met een digitale reeks "oos_oom" (out of sight_out of mind). "Mijn doel als kunstenaar is om mensen te inspireren en om tekenen als uitlaatklep te gebruiken. Daarnaast vind ik Kunstoevers oprecht een heel mooi initiatief. Een platform geven aan kunstenaars is een mooi gegeven voor zowel de stad Aalst als de mensen in en rondom Aalst", klinkt het.

Meer info Kunstoevers https://aalst.be/cultuur-sport-en-vrije-tijd/evenementen-en-activiteiten/evenementen/kunstoevers

Foto Stad Aalst

Bron Gazet Ajoin