Terug
Regionieuws

Melkhuisje opent haar deuren tijdelijk vanaf 29 maart

27 maart 2024 16:48
Melkhuisje opent haar deuren tijdelijk vanaf 29 maart
Melkhuisje opent haar deuren tijdelijk vanaf 29 maart

Het iconische Melkhuisje in het stadspark van Aalst staat op het punt om gerenoveerd te worden, maar voordat de renovatiewerken beginnen, opent het tijdelijk zijn deuren vanaf 29 maart. Een ondernemersduo Bart Guns en Tom De Coster uit Aalst heeft de concessie voor het Melkhuisje gewonnen en zal het exploiteren. Hoewel het nog in de oude staat zal zijn, kunnen bezoekers genieten van een voorproefje van wat er komen gaat. De zomermaanden worden gevuld met gezelligheid, eten en drinken. Na de zomer zullen de renovaties starten, waardoor het Melkhuisje tijdelijk gesloten zal zijn tot de heropening bij de start van de paasvakantie in 2025.

De vernieuwde zaak zal dan haar deuren openen in een verbeterde omgeving. Hoewel mensen uitkijken naar de renovatie, zijn velen blij met de tijdelijke oplossing om de zomer door te brengen in het Melkhuisje. Het Melkhuisje zal vanaf 29 maart geopend zijn op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag.

Bron Gazet Ajoin

Foto's

Melkhuisje opent haar deuren tijdelijk vanaf 29 maart
Melkhuisje opent haar deuren tijdelijk vanaf 29 maart