Terug
Regionieuws

Viering van de 102de verjaardag van Julia Roelandt

09 februari 2024 10:59
Viering van de 102de verjaardag van Julia Roelandt
Viering van de 102de verjaardag van Julia Roelandt

In woonzorgcentrum Ten Rozen is het regelmatig feest. Ook op dinsdag 6 februari was de zaal mooi in thema versierd, deze keer voor de 102de verjaardag van Julia Roelandt. Na de familie en accordeonisten was het de beurt aan schepen van Burgerlijke Stand Caroline De Meerleer (N-VA) om Julia te feliciteren. Julia heeft haar ganse leven in Moorsel gewoond. Samen met haar man Marcel had Julia een bloemisterij in de Abrahamsweg. Ze kregen drie dochters Hilde, Vera en Erna. Tot de leeftijd van 96 woonde Julia thuis. “Het is al het derde jaar op rij dat ik Julia mag bezoeken voor haar verjaardag. Zij genoot ten volle van haar glaasje cava en ik mocht deze keer niet vertrekken zonder dat ik een stuk van haar verjaardagstaart had opgegeten”, lacht De Meerleer.

Foto's Stad Aalst

Bron Gazet Ajoin

Foto's

Viering van de 102de verjaardag van Julia Roelandt
Viering van de 102de verjaardag van Julia Roelandt