Terug
Regionieuws

Nieuwe ledverlichting Capucienenlaan (N9)

22 februari 2024 08:33
Nieuwe ledverlichting Capucienenlaan (N9)
Nieuwe ledverlichting Capucienenlaan (N9)

Van maandag 26 februari tot en met vrijdag 1 maart wordt de bestaande verlichting vervangen door LED-verlichting op de Capucienenlaan en Leo de Béthunelaan. De werken worden uitgevoerd in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer. De werken starten aan het begin van de Capucienenlaan aan de oneven huisnummers. Ze lopen over in de Léo de Bethunelaan en eindigen aan het begin van de Capucienenlaan aan de even huisnummers.

Gevolgen voor het verkeer
Om de lichten te vervangen zal de aannemer werken met een mobiele werfzone van 15m lang, die tijdens de werken zal verplaatst worden. De mobiele werf wordt steeds opnieuw opgesteld op het voet- en fietspad, waarlangs een zone wordt afgebakend voor voetgangers en fietsers. Zij kunnen via de parkeerstroken hun route verder zetten.

Parkeerverbod
Iedere dag van de week wordt er een deel van de parkeerstroken ingenomen langs de Capucienenlaan en Leo de Béthunelaan. Het parkeerverbod geldt steeds tussen 7 en 16 uur.
* Parkeerverbod op maandag 26 februari vanaf het kruispunt met de Posthoornstraat voorbij de Karel Van de Woestijnestraat tot huisnummer 93;
* Parkeerverbod op dinsdag 27 februari vanaf huisnummer 93 tot het kruispunt met de Kerkhoflaan;
* Parkeren voor de ingang van de lagere school van het Sint-Jozefscollege niet mogelijk;
* Parkeerverbod op woensdag 28 februari aan beide kanten van de Léo de Béthunelaan;
* Parkeerverbod op donderdag 29 februari vanaf het kruispunt met de Kerkhoflaan tot het kruispunt met de Gustaaf Papestraat;
* Parkeerverbod op vrijdag 1 maart vanaf het kruispunt met de Gustaaf Papestraat tot het begin van de Capucienenlaan;
* Parkeren op de parkeerstrook voor de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst niet mogelijk.

Foto Googel Maps

Bron Gazet Ajoin