Terug
Regionieuws

Honda breidt vestiging Wijngaardveld fors uit! Concreet gaat het bedrijf met de verhuis van 50 naar ruim 300 werknemers in Aalst.

20 februari 2024 16:10
Honda breidt vestiging Wijngaardveld fors uit! Concreet gaat het bedrijf met de verhuis van 50 naar ruim 300 werknemers in Aalst.
Honda breidt vestiging Wijngaardveld fors uit! Concreet gaat het bedrijf met de verhuis van 50 naar ruim 300 werknemers in Aalst.

Honda Moto Europe verhuist de sales afdeling voor de Benelux tegen het einde van dit jaar naar het Wijngaardveld. Concreet gaat het bedrijf met de verhuis van 50 naar ruim 300 werknemers in Aalst. Zij werden eerder tewerkgesteld in Zellik.
In 2007 was er een omgekeerde beweging toen de sales afdeling verhuisde van Aalst naar Zellik. Die keert nu terug. De bestaande burelen en infrastructuur worden gemoderniseerd. De Honda vestiging in Aalst is er sedert 1962. Op de site Wijngaardveld werd toen de eerste Hondaproductie buiten Japan opgestart.

Foto Google Maps

Bron Gazet Ajoin