Terug
Regionieuws

Volley Lindemans neemt afscheid van coach

19 februari 2024 13:38
Volley Lindemans neemt afscheid van coach
Volley Lindemans neemt afscheid van coach

Op het einde van dit seizoen scheiden de wegen tussen volleybalclub Lindemans Aalst en Christophe Achten. Hij nam afgelopen seizoen de plaats in van Idner Martins waarmee de club, te midden het seizoen, de overeenkomst verbrak wegens slechte sportieve resultaten. Christophe haalde nog het maximum uit de spelersgroep. Dit seizoen kreeg hij maar liefst 11 nieuwe spelers ter beschikking (slechts 3 blijvers) en na een moeilijke start (0 op 9) sloeg de motor aan, met 9 opeenvolgende overwinningen en een voorlopige 2de plaats als gevolg. Achten blijft tot einde seizoen maar trekt dan naar het buitenland. (foto TV Oost)

Bron Gazet Ajoin