Terug
Regionieuws

C&A heropent gemoderniseerde winkel in Aalsterse Nieuwstraat.

26 september 2023 12:27
C&A heropent gemoderniseerde winkel in Aalsterse Nieuwstraat.
C&A heropent gemoderniseerde winkel in Aalsterse Nieuwstraat.

De veranderingen zijn direct zichtbaar vanaf de straat. De etalages zijn nu volledig open en bieden een inkijkje in de winkel. Het plafond is opengewerkt, wat resulteert in een lichte en moderne uitstraling. Daarnaast heeft C&A geïnvesteerd in duurzaamheid, met energiezuinige ledverlichting en hergebruik van meubels waar mogelijk. Bovendien zijn de paskamers en kassa's vernieuwd. Klanten kunnen nu kiezen voor zelfscankassa's. C&A heeft alles gedaan om de winkelervaring te verbeteren.

Foto's ©Swirko

Bron Gazet Ajoin

Foto's

C&A heropent gemoderniseerde winkel in Aalsterse Nieuwstraat.
C&A heropent gemoderniseerde winkel in Aalsterse Nieuwstraat.
C&A heropent gemoderniseerde winkel in Aalsterse Nieuwstraat.