Terug
Regionieuws

In Erembodegem is de politie op dit moment (24/09) op zoek naar drie of mogelijk meer verdachten.

24 september 2023 17:40
In Erembodegem is de politie op dit moment (24/09) op zoek naar drie of mogelijk meer verdachten.
In Erembodegem is de politie op dit moment (24/09) op zoek naar drie of mogelijk meer verdachten.

Dit volgde op een achtervolging op de E40-snelweg, waarbij de verdachten uit hun voertuig sprongen en op de vlucht sloegen. De reden voor hun vlucht is niet duidelijk. De politie heeft een Burgernet-bericht uitgestuurd en een politiehelikopter ingezet om de verdachten op te sporen, maar er is nog geen informatie over eventuele arrestaties. Bewoners in de omgeving worden gevraagd om verdachte activiteiten te melden bij de politie.

Foto (*)

Bron Gazet Ajoin