Terug
Regionieuws

In het Torensveld in Hofstade is zaterdagochtend een bestelwagen volledig in vlammen opgegaan.

23 september 2023 11:24
In het Torensveld in Hofstade is zaterdagochtend een bestelwagen volledig in vlammen opgegaan.
In het Torensveld in Hofstade is zaterdagochtend een bestelwagen volledig in vlammen opgegaan.

Deze morgen rond 9.30 uur ontstond er een brand in Hofstade. De eigenaar merkte de brand op aan de bestuurderskant van zijn twee jaar oude dieselvoertuig terwijl hij op het dak was. Toen de brandweer ter plaatse kwam, was de auto al volledig in brand en kon deze niet meer worden gered. Hoewel de brand snel werd geblust, werd de auto volledig verwoest.

De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk, maar het lijkt op een ongeluk. Een deel van de haag rondom de woning raakte ook beschadigd, maar verdere schade werd voorkomen. Ondanks pogingen van buurtbewoners om de brand met water te blussen, slaagden ze er niet in. Tijdens de brand werd de straat tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Foto ©Kris Nijs

Bron Gazet Ajoin