Terug
Regionieuws

Vorig jaar vierde Julienne Courteaux haar 100ste verjaardag nog bij haar dochter Annick in Hofstade, omdat ze bij haar thuis in Erembodegem werken aan het doen waren.

30 november 2023 13:17
Vorig jaar vierde Julienne Courteaux haar 100ste verjaardag nog bij haar dochter Annick in Hofstade, omdat ze bij haar thuis in Erembodegem werken aan het doen waren.
Vorig jaar vierde Julienne Courteaux haar 100ste verjaardag nog bij haar dochter Annick in Hofstade, omdat ze bij haar thuis in Erembodegem werken aan het doen waren.

Dit jaar kon ze het feest voor haar 101ste verjaardag in haar vertrouwde huis in de d’Uitseweg laten doorgaan, waar ze bij haar dochter Karin inwoont. Schepen van Burgerlijke Stand Caroline De Meerleer (N-VA) bracht haar graag voor de tweede maal een bezoekje.

Julienne heeft vier dochters (Annick, Danielle, Gisèle en Karin), vier kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. Haar familie was en is gans haar leven haar grootste geluk geweest. Het huisje vol, voor iedereen eten maken, ze deed niets liever. Tot net voor COVID, in 2019, ging ze zelfs nog mee op vakantie naar Corfu met haar familie. Ook nu kan je haar met niet meer plezier doen dan met iedereen samen te brengen. Ze houdt bijzonder van lezen (zonder bril!) en van haar ‘poezeminne’ Grijsje.

“Julienne is bijzonder aanhankelijk. Ik denk dat ik twintig kussen heb gekregen. Ze ziet mensen bijzonder graag. Daarnaast is ze heel positief, humoristisch en kan ze er soms ‘boenken’ op geven. Een zaligheid om bij zo iemand te mogen langsgaan. Ik hoop dat ik haar volgend jaar opnieuw een bezoekje mag brengen en overladen wordt met zoveel kussen,” zegt De Meerleer met een glimlach.

Foto's Stad Aalst

Bron Gazet Ajoin

Foto's

Vorig jaar vierde Julienne Courteaux haar 100ste verjaardag nog bij haar dochter Annick in Hofstade, omdat ze bij haar thuis in Erembodegem werken aan het doen waren.
Vorig jaar vierde Julienne Courteaux haar 100ste verjaardag nog bij haar dochter Annick in Hofstade, omdat ze bij haar thuis in Erembodegem werken aan het doen waren.
Vorig jaar vierde Julienne Courteaux haar 100ste verjaardag nog bij haar dochter Annick in Hofstade, omdat ze bij haar thuis in Erembodegem werken aan het doen waren.