Terug
Regionieuws

Vandaag laten 250 zwembadmedewerkers zich inspireren tijdens de Trefdag Zwembaden in Aquatopia!

30 november 2023 18:30
Vandaag laten 250 zwembadmedewerkers zich inspireren tijdens de Trefdag Zwembaden in Aquatopia!
Vandaag laten 250 zwembadmedewerkers zich inspireren tijdens de Trefdag Zwembaden in Aquatopia!

Schepen Schepen Matthias De Ridder (N-VA): “Georganiseerd door Netwerk Lokaal Sportbeleid belooft deze dag vol bijscholing en netwerken een bron van inspiratie te zijn. De Trefdag dient niet alleen als kennisplatform, maar ook als ruimte voor het delen van ervaringen. Gezien de uitdagingen waar de zwembadsector voor staat, is dit buitengewoon interessant .”

“De grote opkomst toont aan dat de zwembadwereld leeft en zich verenigt voor het behoud van toegankelijk zwemmen. Op de recente gemeenteraad werd nog maar net besloten om 3 VTE's extra aan te werven, zodat het fungedeelte niet langer dreigt te sluiten door onderbemanning. Lees het volledige artikel via het bericht in comments.” besluit de schepen.

Foto (*)

Bron Gazet Ajoin