Terug
Sport
Regionieuws

Het clubbestuur, vertegenwoordigers van de supportersclubs en schepen van Sport Matthias De Ridder zijn gisteren (20 Nov.) samengekomen in het Pierre Cornelisstadion. De vergadering, die tot laat in de avond duurde, verliep zeer positief voor alle betrok…

21 november 2023 10:10
Het clubbestuur, vertegenwoordigers van de supportersclubs en schepen van Sport Matthias De Ridder zijn gisteren (20 Nov.) samengekomen in het Pierre Cornelisstadion. De vergadering, die tot laat in de avond duurde, verliep zeer positief voor alle betrok…
Het clubbestuur, vertegenwoordigers van de supportersclubs en schepen van Sport Matthias De Ridder zijn gisteren (20 Nov.) samengekomen in het Pierre Cornelisstadion. De vergadering, die tot laat in de avond duurde, verliep zeer positief voor alle betrokken partijen. Op uitnodiging van het clubbestuur heeft Matthias de supportersclubs beloofd om binnenkort naar een thuiswedstrijd te komen en de aftrap te geven. IENDRACHT VEROIT! 💪🏳️🏴 #EA1919

Foto (*)

Bron Gazet Ajoin