Terug
Regionieuws

Gezocht creatieve standhouders voor kerstmarkt tijdens de Winterweekends op 29-30 december 2023

17 november 2023 10:00
Gezocht creatieve standhouders voor kerstmarkt tijdens de Winterweekends op 29-30 december 2023
Gezocht creatieve standhouders voor kerstmarkt tijdens de Winterweekends op 29-30 december 2023

Deze markt biedt ruimte aan originele en ambachtelijke producten die worden verkocht in sfeervolle chalets op de Grote Markt. De houten chalets hebben een ambachtelijke invulling met diverse producten, zoals zelfgemaakte honing, handgemaakte handtassen, sieraden, keramiek en houtwerk. Voedsel en drank mogen alleen in geschenkverpakking worden verkocht, met uitzondering van proevertjes.

De huurprijs voor een chalet is 30 EUR per dag en 50 EUR per weekend, met extra voordelen voor verenigingen of goede doelen. Geïnteresseerden kunnen hun chalet reserveren door te mailen naar kerstmarktaalst@gmail.com. De organisatie wordt niet door Stad Aalst verzorgd, maar door Kristof Devos en Nicolas Standaert. Meer informatie is te vinden op www.kerstmarktaalst.be

Archieffoto ©Swirko

Bron Gazet Ajoin