Agenda

Volg alle activiteiten uit Aalst en omstreken!

Binnenkort

Activiteiten die binnenkort doorgaan.

Cirk! Aalst

Cirk! Aalst

Cirk! Aalst is een laagdrempelig openluchtzomerfestival voor een breed publiek: jong, oud, families met kinderen, gerichte festivalbezoekers, circusliefhebbers en toevallige passanten. Elk jaar vult het gratis festival met allerhande ontroerende, grappige en indrukwekkende straattheater- en circusacts de straten van Aalst met duizenden kijklustigen.

vrijdag 26 augustus 17:00 tot 23:00 Aalst
Red Bull zeepkistenrace

Red Bull zeepkistenrace

Zondag 4 september zal AKV Krejeis deelnemen aan de Red Bull Zeepkistenrace. Ze rekenen op alle Aalstenaars om hen naar de overwinning te schreeuwen! De inkom is volledig GRATIS.

zondag 04 september 12:00 tot 22:00 Circuit van Spa - Francorchamps
Theater in de Stad

Theater in de Stad

Ontdek acht korte, maar krachtige theatervoorstellingen door negen gedreven theaterverenigingen op karaktervolle locaties in de stad. Kies je eigen festivalformule en stel zelf je programma samen op basis van je eigen wensen of tempo. Veel voorstellingen kort na elkaar? Of liever gespreid over twee dagen? Het kan allemaal. Laat je vooral verleiden en verrassen door de verscheidenheid van het theater in al zijn facetten.

zaterdag 10 september 18:00 tot 18:00 Verschillende locaties in Aalst
Levensloop Aalst 2022

Levensloop Aalst 2022

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten.

zaterdag 24 september 15:00 tot 15:00 Stadspark Aalst

Alle activiteiten

Alle activiteiten per maand.

augustus 2022
do
11 aug.
Parkfeesten Camille
Stadspark Aalst
vr
26 aug.
Cirk! Aalst
Aalst

Jouw activiteit in de agenda?

Mail alle info over je activiteit door naar agenda@goeiedagradio.be!

Mail ons!